Tommis Auto

Den rette service partner, hvis tid og kvalitet er vigtigt!

Referencer

Den rette service partner, hvis tid og kvalitet er vigtigt!
Hos ITdepartment har vi fem biler, som altid skal være klar til, at rykke ud til vores kunder. Derfor faldt valget meget naturligt på Tommis Auto, selvom vi ikke har en eneste Ford; idet Tommis Auto både lover og er i stand til, at levere den service vi har aftalt – det sætter vi meget stor pris på, hos ITdepartment – da vi selv har en masse garantier til vores kunder, som vi selvfølgelig kan leve op til, med den rette partner til opgaven.

CEO, Ahmed Jannuse

Pålidelighed, troværdighed og godt håndværk døgnet rundt.
Hos Køreskolen på Ordrupvej 48 har vi tre køreskolebiler som er på vejen næsten hver dag året rundt.
Når vi kører med elever som er i gang med at tage kørekort for første gang, vil det automatisk slide ekstra på bileren og skal derfor vedligeholdes oftere end f.eks. min egen private bil. Derfor er det vigtigt, at have en serviceparter som lever af, at levere kvalitet som derved skaber værdi for vores kunder.

Vi er meget fleksible med vores egne kunder, derfor skaber Tommis Auto en stor værdi for vores forretningsgrundlag ved, at kunne afhente vores skolebiler og desuden kan arbejdet blive udført om aften, så vi kan komme ud og køre med eleverne igen søndag morgen.

Indehaver, Bernt Næshave

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s